Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

Randviken hyr ut 2900 kvadratmeter

Publicerad: 20 februari 2018, 11:59

Randviken Fastigheter hyr ut till Tigerholm Sportsbars i handelskvarteret Valvet, i Karlstad. Lokalen omfattar 2900 kvadratmeter. Tigerholm Sportsbars är franchisetagare för O’Learys och öppnar nu sitt tredje eventcenter i staden.


Ämnen i artikeln:

Randviken Fastigheter

Randviken Fastigheter hyr ut till Tigerholm Sportsbars i handelskvarteret Valvet, i Karlstad. Lokalen omfattar 2900 kvadratmeter. Tigerholm Sportsbars är franchisetagare för O’Learys och öppnar nu sitt tredje eventcenter i staden. Verksamheten slår upp portarna under hösten 2018.

– Det känns roligt att Tigerholm Sportsbar valt att flytta sin befintliga O’Learysenhet i Karlstad till oss på Valvet samtidigt som de har valt att expandera enheten till ett Eventcenter. Vi på Randviken är övertygade om att detta kommer gynna både andra företagare, cityhandeln och besökarna till Valvet, säger Jan Eriksson VD Randviken Fastigheter.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Randviken Fastigheter

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.