Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

Profi tar in fler kontorshyresgäster i Kista

Publicerad: 11 oktober 2019, 09:34

Foto: Profi Fastigheter

Profis uppdatering av kontorsfastigheten Nordic Forum i Kista går framåt.


Profi Fastigheter har tecknat två nya hyresavtal med Kofax Sweden Technologies AB respektive StrongPoint Technology AB om totalt 1 550 kvadratmeter kontor i Nordic Forum i Kista.

Profi Fastigheter gör om Nordic Forum till moderna kontor sedan bolaget köpte den 44 000 kvadratmeter stora fastigheten i november 2016.

Fastigheten, som består av två huskroppar och 1 000 parkeringsplatser, ligger i bästa kommunikationsläge med gångavstånd till såväl Kista Centrum med tunnelbana som Helenelunds pendeltågsstation. Övriga hyresgäster är bland annat Sabis, DirektPpess, Asus, Bioservo, Hamamatsu och Handicare.

– Vi är väldigt nöjda med att välkomna Kofax och StrongPoint till nordicForum. Det här är ytterligare en affär som är ett resultat av vår strategi där vi genom aktiv uthyrnings- och utvecklingssarbete erbjuder en kundanpassad kontorsprodukt i en fastighet som är under transformation, säger Mathias Björkman, förvaltningschef på Profi i ett pressmeddelande.

Andreas Jennische

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.