torsdag30 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Uthyrning

Prisade hyresvärdar

Publicerad: 8 februari 2013, 13:48

Kundkristallen, ett pris för bästa kundservice i fastighetsbranschen, har delats ut för åttonde gången i ordningen. Länsförsäkringar Östgöta, Wilhem och Ikano Bostad AB var några av de bolag som prisades.

Ämnen i artikeln:

AktivBo

Kundkristallen, ett pris för bästa kundservice i fastighetsbranschen, har delats ut för åttonde gången i ordningen. Länsförsäkringar Östgöta, Wilhem och Ikano Bostad AB var några av de bolag som lyckats bäst.

Vinnare är de företag som av sina hyresgäster utsetts till Sveriges bästa hyresvärdar. Vinnarna utsågs bland de cirka 60 stora och medelstora företag som under 2012 genomfört kundundersökningar tillsammans med AktivBo.

Priserna delas ut till de företag som gjort största förbättringen av sin service under 2012 jämfört med den förra mätningen, samt till företagen med bästa totalresultat i kategorierna Service, Produkt och Profil. Vinnare utsågs i olika kategorier och storleksklasser. För att förbättra sin service behöver man utveckla sig inom: Att bli tagen på allvar, Trygghet, Rent och snyggt, Hjälp när det behövs. De områdena utgör tillsammans Serviceindex enligt AktivBos modell CustomerScoreCard.

Vinnare Kundkristallen | Benchmark Event 201

Högsta Serviceindex 2012:

- Länsförsäkringar Östgöta (˂500 lägenheter)
- Olofströmshus AB (500 – 2999 lägenheter)
- Stockholms Kooperativa Bostadsförening (3000 – 8999 lägenheter)
- AB Stångåstaden (9000+ lägenheter)

Största Lyft Serviceindex 2012:

- Aranäs AB (500 – 2999 lägenheter)
- Ikano Bostad AB (3000 – 8999 lägenheter)
- Wilhem (9000+ lägenheter)

Största Lyft Serviceindex Lokaler 2012:

- AB Svenska Bostäder

Högsta Produktindex 2012:

- ByggVesta AB / Grön Bostad

Högsta Profil 2012:

- Olofströmshus AB

Hederskristallen:

- Bostads AB VätterHem

Motivering: ”En pionjär inom Kunddriven fastighetsförvaltning som i över tjugo års tid har genomfört hyresgästundersökningar och sett detta som ett viktigt verktyg i verksamhetsstyrningen. En målmedveten ledningsgrupp och engagerade medarbetare är bidragande faktorer till den höga kundnöjdhet som gör att VätterHem idag är en av Sveriges absolut bästa hyresvärdar.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande AktivBo

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev