Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

Poolia flyttar till Lilla Bantorget – Castellum skriver avtal

Publicerad: 11 februari 2020, 06:36

Poolia ska flytta in i Castellums fastighet på Lilla Bantorget i Stockholm.

Foto: Castellum

Rekryterings- och bemanningsbolaget Poolia ska flytta sitt huvudkontor till Lilla Bantorget i Stockholm. En bra affär för Castellum.


Ämnen i artikeln:

Castellum

Rekryterings- och bemanningsbolaget Poolia ska flytta sitt huvudkontor till Lilla Bantorget i Stockholm. En bra affär för Castellum.

Det på adressen Torsgatan 11 vid Lilla Bantorget som Poolia flyttar sitt huvudkontor. Fastigheten heter Klassföreståndaren 3, hyresavtalet skrivs på fem år och ytan Poolia hyr av Castellum är på cirka 800 kvadratmeter.

– Vi på Castellum hälsar nu Poolia välkomna till vår fina fastighet på Torsgatan och vi är glada över att kunna hjälpa dem att expandera sin verksamhet. Detta ligger i linje med våra höga ambitioner för Torsgatan, ett område i positiv utveckling som allt fler har fått upp ögonen för, säger Martin Bjöörn, vd för region Stockholm-Norr på Castellum, i ett pressmeddelande.

Lilla Bantorget har under de senaste 15 åren genomgått en stor transformation från en ödeplats med den gamla tågstationen Stockholms norra station i centrum, till ett levande litet torg med bostäder, kontor och restauranger.

Andreas Jennische

Ämnen i artikeln:

Castellum

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.