torsdag23 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Uthyrning

Platzer och Bockasjö hyr ut ytterligare 13 000 kvm – 70 procent nu uthyrt i Sörred

Publicerad: 20 september 2022, 06:45

Fastigheten Sörred 8:12, i Sörred Logistikpark, är nu fullt uthyrd.

Platzer och Bockasjö har skrivit avtal med en större internationell fordonstillverkare som etablerar sig på 13 000 kvadratmeter i Sörred Logistikpark. JV-bolaget har nu hyrt ut drygt 90 000 kvadratmeter av logistikparkens totala 135 000 kvadratmeter.

Ämnen i artikeln:

logistikfastigheterPlatzer FastigheterBockasjö

R


Hyresavtalet är på 3 år med grön bilaga och planerad inflyttning april 2023. Uthyrningen innebär att dryga 90 000 kvadratmeter av Platzers och Bockasjös gemensamma satsning Sörred Logistikpark är uthyrt.

Läs mer: P-G Persson slutar som vd för Platzer 

Fordonskoncern flyttar in i en nyproducerad logistikbyggnad, som totalt mäter 43 000 kvadratmeter LOA, på fastigheten Sörred 8:12. Förutom fordonstillverkaren etablerar sig även Schenker Logistics i byggnaden. Därmed är byggnaden helt uthyrd. 

Byggnaden kommer att miljöcertifieras enligt BREEAM-SE Excellent. Beräknat tillträde är april 2023.

Läs mer: Stor miljardsatsning i papperskorgen: ”De har spikat igen dörren på börsen” 

– Avtalet bekräftar det stora intresset för att etablera sig i Sörred Logistikpark. Vi gläds åt att få vara en samarbetspartner åt denna internationellt etablerade fordonstillverkare och att vi kan leverera en lösning på deras lokalbehov. Sedan januari i år har vi hyrt 90 000 kvadratmeter i parken, kommenterar Joakim Hedin, vd på Bockasjö.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev