fredag31 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Uthyrning

Platzer hyr ut 8 000 kvm till elcykeltillverkare – tar hem produktionen till Sverige

Publicerad: 6 september 2022, 06:59

Elcykelföretaget Ecoride flyttar sitt lager och sin produktion till Platzers utvecklingsområde Arendal. I bild fr v. Henrik Rosenlund, vice vd på Ecoride, Linn Aronsson, kommersiell förvaltare på Platzer, Joakim Lindberg, områdeschef på Platzer, Martin Walleräng, grundare och vd på Ecoride och Monica Söderbäck, projektuthyrare på Platzer.

Platzer fastigheter hyr ut till Ecoride i Arendal i Göteborg som tar hem sin produktion till Sverige. Det skriver Platzer i ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

SvepetPlatzer FastigheterGöteborg

Mårten Arvidsson

marten.arvidsson@bonniernews.se


Platzer har alltså tecknat avtal med Ecoride om uthyrning av 7 900 befintlig LOA i logistikområdet Arendal i Göteborg. Satsningen innebär att elcykeltillverkaren flyttar sin produktion från Polen tillbaka till Sverige och staden där företaget såg dagens ljus 2008.

Läs mer: Så ska långmilaren Persson styra Platzer mot framtiden 

– I Arendal finns redan i dag kluster av företag som arbetar för att forma framtidens hållbara mobilitetslösningar, inom såväl storskalig hamnlogistik som för människor i vardagen. Vi är därför väldigt glada över att kunna välkomna Ecoride till Arendal som blir ett naturligt komplement till områdets mobilitetskluster, säger Joakim Lindberg, områdeschef på Platzer, i en kommentar.

Tillträde beräknas till oktober 2022.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev