Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

Platzer hyr ut 15 000 kvadrat i Gårda

Publicerad: 8 december 2017, 11:24

Illustration: White Arkitekter

Platzer Fastigheter har tecknat avtal med Skatteverket om nya kontorslokaler för sitt regionkontor i Gårda Vesta, i Göteborg. Lokalerna ligger på 15 000 kvadratmeter.


Ämnen i artikeln:

Fastighetsmarknaden i VästsverigePlatzer FastigheterGöteborgGårda Vesta

Platzer Fastigheter har tecknat avtal med Skatteverket om nya kontorslokaler i Gårda Vesta, i Göteborg. Lokalerna ligger på 15 000 kvadratmeter och det är Skatteverkets regionkontor som flyttar in.

Bygget för kontorshuset Gårda Vesta planeras vara klart år 2020 och det preliminära datumet för myndighetens inflyttning är den 1 september 2020. Idag har regionkontoret 1100 anställda och sitter i Rosenlund.

– Vi ser fram emot att få vara med och utveckla framtidens kontor för en stor och samhällsviktig myndighet som Skatteverket. Vi är glada att vi kunnat matcha deras behov i Gårda Vesta, säger P-G Persson, VD på Platzer.

Gårda Vesta blir Göteborgs första kontorshus som tillges märkningen ’Well Building’. Detta innebär att fastigheten byggs efter ett helhetstänk på välbefinnande, hälsa, design och drift. Dessutom blir byggnaden tilldelad en miljöcertifiering från Breeam.

Redaktionen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.