Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

torsdag13.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Uthyrning

PE flyttar till Citadellsstaden

Publicerad: 16 januari 2019, 08:12

Bild: Skanska

Skanska Öresund hyr ut till Projektengagemang i Aura, i Citadellsstaden, Malmö. Hyresavtalet avser cirka 1700 kvadratmeter och kontoret blir Projektengagemangs nya regionkontor i staden.


Ämnen i artikeln:

CitadellstadenProjektengagemang

– Vi ser mycket fram emot att flytta in i Aura, det är moderna lokaler med en utformning som tilltalar oss. Nu kan vi stärka vårt erbjudande i regionen och ge våra kunder än mer innovativa och hållbara lösningar genom samlad kompetens och ökad samverkan, säger Anna Neuhauser på Projektengagemang.

Övriga hyresgäster är i nuläget Trädgårdh Advokatbyrå, Lindab, Grant Thornton, Adecco och Malmö Stads förskola Triton. Det är endast cirka 1000 kvadratmeter uthyrningsbar yta kvar i Aura.

– Det är glädjande att få välkomna Projektengagemang till Aura och Citadellsstaden. Det är en spännande teknik- och arkitektkoncern inom samhällsbyggnad och industri som nu flyttar ihop sin verksamhet, säger Jessica Andersson, Skanska Öresund.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.