Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

Padelhall flyttar in hos Kungsleden i Burlöv

Publicerad: 1 oktober 2021, 12:25

Malmö Padel flyttar in i Kungsledens fastighet i Burlöv

Foto: Kungsleden

Malmö Padel slår upp portarna till en ny padelhall i Kungsledens fastighet i Burlöv, Skåne. Den nya hallen öppnar under våren 2022.


Ämnen i artikeln:

KungsledenBurlövpadel

Den nya padelhallen kommer kunna erbjuda både ute - och inomhusbanor samt omklädningsrum på en yta om 4051 kvadratmeter. Hyresavtalet avser fastigheten Tågarp 20:81 i Burlöv och löper på i tio år. 

Läs även: Östermalmshallen flyttar till västkusten - blir padelhall

– Vi har upplevelsen i fokus och vårt mål är att erbjuda en plats dit människor kommer för att både utöva världens roligaste sport och för att träffa vänner. Nu är vi redo att ta detta framgångsrika koncept till Malmö och tycker att Kungsledens fastighet i Burlöv passar oss utmärkt, säger Daniel Hansson, vd på Malmö Padel, i ett pressmeddelande.

Den totala uthyrningsgraden för fastigheten blir cirka 85 procent och hyresvärdet uppgår till 4,2 miljoner kronor per år.

Läs även: Därför älskar fastighetsbranschen padel

– Vi är väldigt glada över det stora intresset för fastigheten i Burlöv och det känns extra roligt att få hyra ut till ett företag som erbjuder padel, en sport som fått ett explosionsartat genomslag som populär motionssport i Sverige, säger Ulrica Sjöswärd, Regionchef i Göteborg/ Malmö, i bolagets pressmeddelande. 

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

KungsledenBurlövpadel

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.