Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

Nya hyresgäster till WTC Propellergatan

Publicerad: 14 mars 2018, 13:26

Bild: Midroc

Malmös tredje World Trade Center-kontor är under uppförande i Västra Hamnen. Midroc har nu gått in i två nya hyresavtal med Graffiti Café och Escandi.


Ämnen i artikeln:

Midroc Fastigheter

Malmös tredje World Trade Center-kontor är under uppförande på Propellergatan, i Västra Hamnen. Midroc har nu gått in i två nya hyresavtal med Graffiti Café och Escandi.

– World Trade Center Propellergatan med dess skimrande fasad blir en tydlig signaturbyggnad. För hyresgäster är WTC Propellergatan inte enbart ett kontor utan ett omfattande nätverk. Hyresgäster erbjuds även delade resurser som ger lägre kostnader, som gemensamma konferenslokaler och flera kontorsadministrativa funktioner, säger Maria Ekström, affärschef på Midroc.

Bolaget Escandi har dessutom tecknat samarbetsavtal för att stödja Midrocs blivande kunder med inredning. Graffiti Café hyr en lokal om 159 kvadratmeter på markplan.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Midroc Fastigheter

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.