Tisdag22.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Uthyrning

Nya hyresgäster i Viskaholm

Publicerad: 28 Augusti 2018, 12:54

Bild: Riksbyggen

Riksbyggen och AB Bostäder i Borås hyr ut i de nyrenoverade lokalerna i fastigheten Viskaholm, i Borås. Nya hyresgäster blir Adwise media och Tengbom.


Ämnen i artikeln:

RiksbyggenBoråsTengbom Arkitekter

– Vi är jätteglada över att många nya hyresgäster nu är på väg in till de fina lokalerna i Viskaholm. Riksbyggen har nyligen flyttat sin verksamhet i Borås till Viskaholm och vi stortrivs i de nya lokalerna, säger Tommy Prissberg, marknadsområdeschef på Riksbyggen Bostad.

Inflyttning sker under våren 2019.

– Att flytta in i Viskaholm kommer bidra till en bra omgivning för våra medarbetare. Vi är även under tillväxt och då kommer de stora ytorna hjälpa, säger William Rydh, vd på Adwise Media.

– För oss kommer flytten innebära möjligheten att växa i en representativ lokal som är centralt belägen. Vi kommer sitta på fjärde våningen med en fantastisk utsikt mot Viskan, Stadsparken och Borås stad. Det kommer bidra till inspiration i det kreativa arbete vi utför, säger Donald Isaksson, Practice Director på Tengbom i Borås.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.