Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

Nya hyresavtal för Kungsleden

Publicerad: 22 juni 2015, 07:15

Lustgården 12.

Kungsleden har tecknat två nya hyresavtal i Stockholmsområdet. Dels har man hyrt ut över 2 000 kvadratmeter i Danderyd, där båda hyresgästerna, På i Stockholm och E3K/E2N, flyttar från mindre lokaler i Kungsledens bestånd i samma område.


Ämnen i artikeln:

DanderydKungsholmenKungsleden Fastigheter

Kungsleden har tecknat två nya hyresavtal i Stockholmsområdet.

Dels har man hyrt ut över 2 000 kvadratmeter i Danderyd, där båda hyresgästerna, På i Stockholm och E3K/E2N, flyttar från mindre lokaler i Kungsledens bestånd i samma område.

– Vi är väldigt glada att återigen kunna hjälpa våra kunder att hitta nya lokaler när deras behov ändras. Detta blir den fjärde lokalen som På i Stockholm flyttar till inom Danderyd Kontor och är därmed ett tydligt exempel på styrkan i vår klusterstrategi, säger Fredrik Lindén, uthyrare på Kungsleden.

Man har även tecknat ett sju-årigt hyresavtal med kvinno- och barnhälsomottagningen Mama Mia i Stadshagen på Kungsholmen. 700 kvadratmeter i fastigheten Lustgården 12 ska anpassas till deras behov, från kontor till vårdverksamhet. Kungsleden kommer även att själva flytta sitt huvudkontor till fastigheten i höst.

– Mama Mia blir ett viktigt inslag i stadsdelen Stadshagen som håller på att utvecklas till en ny pärla i Stockholms innerstad. Att de dessutom blir grannar med oss när vi flyttar in i samma fastighet i september känns extra roligt, säger Suzanne Nobel, uthyrare på Kungsleden.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Kungsleden

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.