Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

Nya aktörer öppnar i Märsta Centrum

Publicerad: 14 november 2016, 06:15

Skiss över nya Märsta centrum. Bild: FastPartner.

Intersport, Dressmann och Espresso House är bland de nya aktörer som kommer att ha öppnat verksamhet i Märsta Centrum när upprustningen av centrumet är klar.


Ämnen i artikeln:

FastPartner FastigheterMärsta

Intersport, Dressmann och Espresso House är bland de nya aktörer som kommer att ha öppnat verksamhet i Märsta Centrum när upprustningen av centrumet är klar. FastPartner har hyrt ut 1 300 kvadratmeter  till Intersport, 350 kvadratmeter till Dressmann och en yta för ett café för 100 gäster på torget i Märsta Centrum.

Inflyttning sker våren 2017. FastPartner utvecklar nu Märstas gamla handelskärna och bygger ut med 20 000 kvadratmeter ny yta. Tidigare har man byggt ett bibliotek och en konsthall och kommer under de kommande åren att tillföra ytterligare ytor.

Totalt omfattar ”Projektet Nya Märsta Centrum” byggrätter om cirka 38 000 kvadratmeter.

– Intresset för Märsta Centrum är stort och redan ett halvår innan nyinvigningen är nästan hela centrumet uthyrt, säger Patrik Arnqvist, Regionchef på FastPartner.

Sverrir Thór

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.