Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

Ny inflyttning i gammal tågverkstad i Göteborg

Publicerad: 11 september 2019, 12:24

L2 Fastigheter gör ny uthyrning i Gamlestaden.

Den gamla lokverkstaden i Gamlestaden i Göteborg fylls med nytt liv när L2 Fastigheter gör ny uthyrning i den pampiga tegelfastigheten.


Den gamla lokverkstaden i Gamlestaden i Göteborg fylls med nytt liv när L2 Fastigheter gör ny uthyrning i den pampiga tegelfastigheten.

Fastighetsägaren L2 Fastigheter hyr ut 1 425 kvadratmeter i kontorsfastigheten Lokomotivet till Studentvikarie. Totalt finns cirka 6600 kvadratmeter kontorsyta varav cirka 4800 kvadratmeter är iordningställda i den halvcirkelformade byggnad som tidigare användes för reparation av SJ:s elektriska lok. Tillträde sker i början på 2020. Folkspel, Green Cargo och IT-bolaget Bygglet har redan flyttat in.

– Gamlestaden är verkligen en stadsdel i stark tillväxt och utveckling, där det tidigare industriområdet nu förändras och blir en modern och kreativ arbetsplats för nytänkande bolag inom flera olika branscher. Allt flera företag och organisationer ser sina kontorslokaler som en tydlig bärare av varumärke och värderingar. Det har varit en trend internationellt i några år och nu märker vi att efterfrågan på kontor med karaktär ökar också här i Sverige, säger Karl Ljunggren, vd på L2 Fastigheter.

Andreas Jennische

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.