Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

Ny hyresgäst i LINK Business Center

Publicerad: 7 februari 2019, 12:33

LINK Business Center. Bild: Wingårdhs

Lundbergs har tecknat hyresavtal med Academic Work i kontorsprojektet LINK Business Center, i Linköping. Uthyrningen avser en lokal på 1900 kvadratmeter och avtalet löper på i 8 år.


Ämnen i artikeln:

L E Lundberg

Den nya fastigheten är ritad av Gert Wingårdh och ska vara färdigställd under andra halvåret 2021. LINK Business Center kommer omfatta totalt runt 13500 kvadratmeter uthyrningsbar area och garage.

– Vi är väldigt glada att få Academic Work som en av hyresgästerna i LINK Business Center. Vi vill fylla LINK Business Center med en mix av olika företag som bidrar till dynamik och spännande möten, säger Daniel Andersson, marknadsområdeschef Linköping, Fastighets AB L E Lundberg.

– De nya lokalerna och miljön kommer passa oss perfekt. För att upplevas som en attraktiv arbetsgivare är det viktigt för oss att kunna erbjuda en inspirerande och trivsam arbetsmiljö med rätt läge, säger Thobias Wetterwik, tillförordnad kontorschef Academic Work.

Sedan tidigare har Danske Bank tecknat hyresavtal på cirka 4000 kvadratmeter.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

L E Lundberg

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.