Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

Ny hyresgäst i Gränbystaden

Publicerad: 29 maj 2019, 07:26

Gränbystaden. Bild: Atrium Ljungberg

Atrium Ljunberg har tecknat hyresavtal med Atea i Gränbystaden, i Uppsala. Avtalet löper på i fem år och avser totalt 600 kvadratmeter kontorsyta.


Ämnen i artikeln:

Atrium LjungbergGränbystadenUppsala

– Atea i Uppsala växer och för att kunna fortsätta möta efterfrågan från våra kunder behöver våra lokaler växa med oss. I valet av lokal har en viktig aspekt varit att vi som hyresgäster ska kunna jobba aktivt med att minska vår resursanvändning och miljöpåverkan, vilket Gränbystadens nya byggnader möjliggör, säger Markus Olsson, platschef på Atea i Uppsala.

I samband med uthyrningen till Atea är närmare 5000 kvadratmeter nybyggd kontorsyta fullt uthyrda. Övriga hyresgäster är bland annat Rikshem, Swedbank och Revisorshuset.

–  Målet med att addera kontor i dessa hus var att undersöka efterfrågan på kontor i Gränbystaden. Gensvaret har varit mycket stort, därför kommer vi att fortsätta addera ytterligare kontorsyta till området som är på god väg att bli en ny kontorsmarknad i Uppsala, säger Daniel Kvant Suber, affärsutvecklingschef Uppsala och Norra Stockholm, Atrium Ljungberg.

Inflyttning sker i november 2019.

Redaktionen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.