Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

Ny hyresgäst i Atrium Ljungbergs hälsohus

Publicerad: 18 augusti 2020, 13:39

Hälsohuset Curanten i Sickla

Foto: Atrium Ljungberg/ Walk the Room

Atrium Ljungberg har tecknat ett nytt hyresavtal i hälsohuset Curanten i Sickla, i Stockholm. Ny hyresgäst blir Vattenhuset. Det meddelar bolaget i ett pressmeddelande.


Ämnen i artikeln:

Atrium LjungbergSickla

Hyresavtalet avser drygt 300 kvadratmeter och lokalen kommer inhysa varmvattenbassäng anpassad för babysim, simskola och rehabträning. Verksamheten väntas öppna i början av 2021. 

– Vi ser fram emot att öppna upp i nya Curanten. Vi är sedan tidigare etablerade i Sickla och har många besökare. Det här blir ett naturligt steg för oss att kunna växa och satsa i området. Att finnas i ett sammanhang med andra aktörer inom hälsa ser vi som en styrka, säger Lisa Michelotti, en av grundarna till Vattenhuset, i pressmeddelandet. 

Curanten slår upp portarna för besökare under hösten 2020. Övriga hyresgäster är bland annat KRY, ALVA Barnklinik och GHP Specialisttandläkarna Nacka. Fastigheten kommer omfatta totalt 11500 kvadratmeter. 

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Atrium LjungbergSickla

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.