lördag3 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Uthyrning

Nu 100 procent uthyrt i Ramsburys Herrnhutaren

Publicerad: 21 april 2023, 05:41

Fastigheten har en lokalarea om cirka 5 000 kvadratmeter. Av dessa är cirka 2 600 kvadratmeter kontor Den aktuella lokalytan, som hyrs av Akuro, ligger näst högst upp i huset och har en privat takterrass med fin utsikt över Göteborg.

Akuro hyr 504 kvadratmeter kontor på våningsplanet näst högst upp i Ramsburys nybyggnation i centrala Göteborg. Det var sista lediga ytan i fastigheten – vilket innebär att den nu är fullt uthyrd.

Ämnen i artikeln:

SvepetCroisetteH&M

Philip Wallin

philip.wallin@bbm.bonnier.se


Arbetet med att färdigställa Akuros ytor pågår för fullt, uppger Croisette som har haft uthyrningsuppdraget för kvarteret Herrnhutaren.

Bolaget flyttar in vid årsskiftet 2023/24 och blir därmed fastighetens femte hyresgäst. Sedan tidigare finns H&M på tre plan och på resterande fyra våningsplan finns Industriromantik, Est Populo, en fortsatt hemlig hyresgäst och nu Akuro.

Läs mer: Mångmiljardsatsning på datacenter i Östersund

– Denna fantastiska byggnad som verkligen kommer att förgylla Göteborg välkomnar nu sin sista hyresgäst och vi tackar samtliga inblandade, säger Håkan Larsson, Ramsbury Property.

Under 2020 påbörjades ombyggnationen av kvarteret Herrnhutaren, fastigheten som sträcker sig från Kungsgatan över till Vallgatan. Byggnaden har rivits och uppförts på nytt, med fasaden mot Kungsgatan bevarad.

Bakom Ramsbury står H&M:s ägarfamilj Persson.

Läs mer: Högsta kontorsvakanserna i Göteborg på 20 år

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev