Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag13.04.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Uthyrning

NP3 bygger nytt och hyr ut i Umeå

Publicerad: 5 Juni 2015, 09:30

NP3 Fastigheter har tecknat avtal med Swedol Sverige AB och en riksomfattande B2B-kedja om att nyproducera affärslokaler för dessa på Västerslätt industriområde i Umeå. Fastigheten kommer omfatta 3 600 kvadratmeter varav cirka 1 500 kvadratmeter för Swedol och cirka 2 100 kvadratmeter för B2B-handlaren.


Ämnen i artikeln:

NP3 FastigheterUmeåFastighetsmarknaden i norra Sverige

NP3 Fastigheter har tecknat avtal med Swedol Sverige AB och en riksomfattande B2B-kedja om att nyproducera affärslokaler för dessa på Västerslätt industriområde i Umeå. Fastigheten kommer omfatta 3 600 kvadratmeter varav cirka 1 500 kvadratmeter för Swedol och cirka 2 100 kvadratmeter för B2B-handlaren.

Byggnationen börjar omgående och byggnaden som ska inrymma dessa två butiker beräknas stå färdig för inflyttning för hyresgästerna 1 februari 2016. NP3 har tecknat ett tioårigt hyresavtal med respektive hyresgäst. Båda hyresgästerna blir nyetableringar i Umeå. För att ge plats åt byggnaden river NP3 ett befintligt kallförråd och en garagebyggnad. På fastigheten blir en befintlig byggnad som inrymmer lågprisbutiken “MM Mycket mer för pengarna” kvar.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande NP3

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.