måndag27 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Uthyrning

Nordika hyr ut 5 000 kvm i Volt Kista

Publicerad: 14 mars 2023, 07:20

Bild 1/2  Fastigheten Reykjavik 1 ligger på Borgarfjordsgatan 18 i Kista.

Foto: Nordika

Nordika tecknar avtal om totalt cirka 5 000 kvadratmeter kontor, gym och labbytor i sin fastighet Volt Kista på Borgarfjordsgatan i Kista.

Ämnen i artikeln:

SvepetNordika Fastigheter

Philip Wallin

philip.wallin@bbm.bonnier.se


Det handlar dels om att två befintliga hyresgäster Munters och Ahlberg-Dollarstore väljer att utöka sina ytor samt förlänga sina befintliga avtal, skriver Nordika i ett pressmeddelande.

Dels har avtal tecknats med RN Nordic, Upstream, Net Secure AB och Revolt AB. Nordika uppger att hyresgästanpassningar pågår för fullt och inflytt  för samtliga hyresgäster beräknas ske innan halvårsskiftet 2023

Samarbete har även inletts med Inmo Träning AB som tidigare driver gym i Kungliga Tennishallen och på Brahegatan 42 på Östermalm. Tillsammans har parterna skapat Volt Health Club. Hyresgästerna i fastigheten får på så sätt tillgång till gym med gruppträningar, PT, naprapater, massage och så vidare.

– Det är glädjande att vårt arbete med att utveckla en tidigare nästan helt vakant fastighet uppskattas. Alla våra nysignerade avtal är ett kvitto på det säger Robert Högström, head of asset management Nordika.Volt Kista, i en kommentar.

Fastigheten Reykjavik 1 mäter totalt 32 000 kvadratmeter och förvärvades av Nordika 2018.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev