Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

NetOnNet flyttar till Veddesta Handelsplats

Publicerad: 27 januari 2021, 13:14

Veddesta Handelsplats Foto: CA Fastigheter

Hemelektronikbolaget NetOnNet flyttar inom Veddesta och öppnar en ny lagershop i CA Fastigheters lokal på Veddesta Handelsplats. Den nya lokalen väntas öppna till sommaren 2021. Det framgår av ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

VeddestaCA Fastigheter

Ajda Dzambic

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se


Efter 15 år i samma lokal flyttar NetOnNet sin verksamhet i Veddesta till Veddesta Handelsplats. Den nya lokalen omfattar 3200 kvadratmeter och har bland annat Willys, Beijer Byggmaterial, Biltema och Blomsterlandet som grannar. 

– Vi har sökt lokal i området under flera år, och hos fastighetsägaren CA Fastigheter hittade vi till slut vad vi letat efter. Tillsammans är vi nu i full gång med byggnationen. Vi hoppas på att komplettera övriga aktörer på Veddesta Handelsplats, säger Peter Andersson, säger Peter Andersson, Retailchef på NetOnNet, i pressmeddelandet.

Veddesta Handelsplats består av drygt 35 000 kvadratmeter handel och 1200 parkeringsplatser.  

– Vi är glada att NetOnNet har valt att ge oss förtroendet att uppföra en ny butik i Veddesta. Vårt arbete med att fylla handelsplatsen med nya verksamheter som ökar dragningskraften till handelsområdet fortsätter och detta är en viktig del på vägen, säger Malin Claesson Stenström, Förvaltningschef region Stockholm på CA Fastigheter, i pressmeddelandet. 

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev