lördag1 april

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Uthyrning

NCC hyr ut 1 000 kvm i märkesbyggnaden Våghuset – som nu är fullt uthyrt

Publicerad: 14 mars 2023, 07:14

NCC:s prestigebygge Våghuset ligger vid Masthuggskajen i Göteborg. Ola Hansson är tillförordnad avdelningschef NCC Property Development Väst.

NCC har tecknat avtal med två hyresgäster om förhyrning av de sista kvadratmetrarna ledig kontorsyta i bolagets prestigeprojekt Våghuset i Göteborg.

Ämnen i artikeln:

SvepetNCCGöteborg

Mårten Arvidsson

marten.arvidsson@bonniernews.se


De två uthyrningarna innebär att Våghuset nu är fullt uthyrt. Det är det globala teknikkonsultbolaget Segula Technologies och rekryterings- och bemanningsföretaget Jurek som tecknat kontrakt om förhyrning av 722 respektive 363 kvadratmeter.

Sedan tidigare finns hyreskontrakt med advokatbyrån Mannheimer Swartling som flyttar in i mars 2023, och konsultbolaget PwC flyttade in i sina lokaler redan hösten 2022.

Läs också: ”Fastighetsägare har tagit sig vatten över huvudet” - C&W om kontorsmarknaden framåt

Våghuset är ritat av White arkitekter och blir färdigställt under 2023. Fastigheten är en del av det nya området Masthuggskajen i Göteborg.

– Våghuset har tagit plats som en av Göteborgs nya profilbyggnader, och intresset för att etablera sig där har varit stort under hela uthyrningsperioden. Vi ser fram emot att välkomna de nya hyresgästerna, säger Ola Hansson, tillförordnad avdelningschef NCC Property Development Väst, i en kommentar.

NCC Property Development är byggjättens fastighetsgren som utvecklar och säljer kommersiella fastigheter. I portföljen finns förutom Våghuset också ett kontorshus i Järva Krog utanför Stockholm och kontors- och handelskvarteret Hangar 5 i Bromma Blocks i västra Stockholm.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev