Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

NCC bygger hållbara hyresrätter

Publicerad: 16 februari 2018, 09:17

Illustration: Uulas Arkitekter AB

NCC har gått in i ett samverkansavtal med AB Kristianstadsbyggen avseende uppförandet av fyra flerbostadshus i östra Kristianstad. Ordervärdet förväntas landa på runt 120 miljoner kronor.


Ämnen i artikeln:

KristianstadsbyggenNCC

NCC har gått in i ett samverkansavtal med AB Kristianstadsbyggen avseende uppförandet av fyra flerbostadshus i Hammar, i östra Kristianstad. Totalt rymmer fastigheterna 96 hyreslägenheter och ordervärdet förväntas landa på runt 120 miljoner kronor.

― På Stenskeppsvägen, mitt i nya Hammar bostadsområde, ska vi tillsammans med NCC nu planera för att bygga ett kvarter med hållbara hyresbostäder med hög kvalitet och gedigna materialval. Det blir ett bra komplement till staden som har ett behov av fler hyreslägenheter, säger Henrik Strand, VD, AB Kristianstadsbyggen.

Byggstart för projektet är planerat till slutet av 2018, med inflyttning beräknad till 2020.

NCC är även inblandad i fler bostadsprojekt i området och medverkar även i byggandet av radhus. När stadsdelen är färdigbyggd kommer den ha runt 400 nya bostäder.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

KristianstadsbyggenNCC

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.