söndag28 maj

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Uthyrning

Mileway bygger ut 25 000 kvm logistik i Västerås

Publicerad: 23 maj 2023, 07:00

Kraftledningen 7 på Finnslätten i Västerås.

Foto: Mileway

Mileway bygger ut en logistikfastighet i Västerås som när den står färdig kommer att omfatta 66 000 kvadratmeter. Det framgår av ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

SvepetCroisetteVästerås

Mårten Arvidsson

marten.arvidsson@bonniernews.se


I industriområdet Finnslätten norr om Västerås stadskärna ligger logistikfastigheten Kraftledningen 7 med en uthyrningsbar yta på 41 000 kvadratmeter. Nu planerar ägaren, last mile-aktören Mileway, att bygga ut fastigheten med en byggnad om 25 000 kvadratmeter.

Croisette har fått i uppdrag att ta hand om uthyrningen av ytorna som omfattar totalt 66 000 kvadratmeter. Verksamheter som kan komma ifråga som hyresgäster är framförallt företag med behov av lager, logistik och produktion.

Läs också: Experterna trendspanar: Så kommer marknaden utvecklas

– Västerås fortsätter växa och vi är stolta över att kunna erbjuda lokaler mellan 2 000 – 25 000 kvadratmeter, till lokala företag i expansiva Stenby-Finnslätten. Lokalerna lämpar sig perfekt för både logistik/lager såväl som till skräddarsydda produktionslokaler. Tillsammans med Croisettes närvaro och kunskap om den lokala marknaden erbjuder vi lösningar som passar den lokala efterfrågan på strategiskt placerade, hållbara och moderna ytor, kommenterar Anton Blidhem, Senior Asset Manager på Mileway.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev