Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

Midroc säljer hyresrätter i Hyllie

Publicerad: 28 juni 2018, 12:20

Bild: Midroc.

Midroc säljer en hyresbostadsfastighet under uppförande i Hyllie, Malmö till Brorman Fastigheter. Byggnaden kommer totalt inrymma 39 hyresrätter och två lokaler.


Ämnen i artikeln:

MalmöMidroc Fastigheter

Fastigheten är en del av kvarteret Hyllie Corner som ska omfatta totalt 115 bostäder, både bostads-och hyresrätter, samt fem lokaler.

– För oss på Midroc är det alltid viktigt att skapa goda boendekvaliteter.  Vi har också valt att utforma lite mindre hyreslägenheter, eftersom det efterfrågas av allt fler i Malmö, säger Magnus Skiöld, arbetande styrelseordförande, tillika transaktionsansvarig i Midroc.

– Förvärvet av hyresrätterna i Hyllie Corner är också extra roligt för oss eftersom det är den första nybyggda fastigheten vi köper i Malmö sedan 1960-talet. Fastigheten utgör ett mycket välkommet komplement till vårt existerande bestånd, säger Martin Brorman, vd på Brorman Fastigheter.

Formellt tillträde sker i början av 2020. Croisette Real Estate Partner var säljarens rådgivare i affären.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

MalmöMidroc Fastigheter

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News