Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

Midroc hyr ut i SeaU Helsingborg

Publicerad: 8 mars 2018, 08:49

Bild: Midroc

Midroc Property Development utvecklar mötesplatsen SeaU Helsingborg och har nu tecknat hyresavtal med BrewDog. Området kommer bestå av kongressanläggning, hotell, bostäder och kommersiella lokaler och är planerad att öppna under sommaren 2019.


Ämnen i artikeln:

Midroc Fastigheter

Midroc Property Development utvecklar mötesplatsen SeaU Helsingborg och har nu tecknat hyresavtal med BrewDog. Området kommer bestå av kongressanläggning, hotell, bostäder och kommersiella lokaler och är planerad att öppna under sommaren 2019.

– När BrewDog slår upp dörrarna för första gången i Helsingborg, blir det med utsikt över Öresund. Lokalen kommer ha en uteservering längs med Helsingörskajen och kommer bidra med ett helt nytt barkoncept som idag saknas i staden. BrewDog kommer med sitt koncept sätta sin egen prägel på stråket längs kajen, säger Johan Svedström, affärschef på Midroc.

BrewDog är den första hyresgästen och kommer flytta in i en av de fyra kommersiella lokalerna belägna i bostadshusen. SeaU Helsingborg kommer totalt omfatta 155 bostäder när projektet står klart.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Midroc Fastigheter

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.