Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag20.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Uthyrning

Microsoft till United Spaces Göteborgskontor 

Publicerad: 28 Januari 2020, 11:37

Bild: United Spaces

Microsoft flyttar in i United Spaces lokaler på Östra Hamngatan i centrala Göteborg. Det framgår av ett pressmeddelande.


Ämnen i artikeln:

CastellumUnited Spaces

Microsoft flyttar in i United Spaces lokaler på Östra Hamngatan i centrala Göteborg. Det framgår av ett pressmeddelande.

United Spaces Göteborgskontor beskrivs som ett 2.400 kvadratmeter stort, aktivitetsbaserat ”coworking space” och en arena för arbete, nätverkande och kunskapsutbyte. Bland United Spaces medlemmar finns flera välkända företag som bland annat Salesforce, H&M och Newsec.

Visionen är att skapa ett sammanhang där verksamheter utvecklas på bästa sätt. Hyresgästerna bidrar till samverkan och innovativt företagande genom nätverksbyggande.

– Vi är mycket glada att välkomna Microsoft till United Spaces Göteborg City. Vår ambition är att välkomna innovativa och framåtlutade företag i alla storlekar till vår community, och med Microsoft får vi en medlem som ligger precis i linje med den ambitionen, säger United Spaces vd Yvonne Sörensen i pressmeddelandet.

I november 2019 flyttade Microsoft sitt Stockholmskontor från Akalla till centrala Stockholm. Flytten anges som ett exempel på investeringar som Microsoft gör i Sverige just nu för att skapa nya möjligheter för individen, företagen och samhället.

– Vi vill skapa ett Sverige i världsklass med hjälp av digitalisering. Flytten av vårt Göteborgskontor till United Spaces på Östra Hamngatan skapar nya möjligheter till samarbete och interaktiva möten, och gör oss mer tillgängliga för våra kunder och partners i Göteborgområdet, säger Therése Treutiger, marknadschef och operativ chef på Microsoft AB.

United Spaces är enligt pressmeddelandet den ledande coworking-aktören i Sverige med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Arlanda och Uppsala. Bolaget ägs sedan 2019 av Castellum.

Oskar von Bahr

Ämnen i artikeln:

CastellumUnited Spaces

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.