måndag27 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Uthyrning

Medley hyr 3 000 kvm i GoCo Active

Publicerad: 9 mars 2023, 07:42

GoCo Active i Mölndal.

Medley kommer att hyra 3 000 kvadratmeter i miljardsatsningen GoCo Active i Mölndal. Det framgår av ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

SvepetVectura FastigheterNext Step GroupMölndal

Mårten Arvidsson

marten.arvidsson@bonniernews.se


GoCo Active är en del av den nationella storsatsningen GoCo Health Innovation City i Mölndal som ägs av Vecturas och Next Steps gemensamma JV-bolag.

Nu har bolaget tecknat avtal med bad- och träningsoperatören Medley om uthyrning av 3 000 kvadratmeter i byggnaden som ritas av hajpade amerikanska arkitektkontoret Shop och som svenska ishockeystjärnan Henrik Lundqvist investerat i. Byggstart är planerad till slutet av 2023 med invigning efter sommaren 2025.

Läs också: Tufft för Vectura att hyra ut miljardprojektet Forskaren

Medleys anläggning i GoCo Active kretsar kring preventiv hälsa och kommer att omfatta två bassänger, en multiarena för sport och ett elitträningscenter på 400 kvadratmeter.

– Vi utvecklar nu morgondagens preventiva hälsa genom att tillgängliggöra internationellt ledande forskning inom idrottsmedicin och folkhälsa. För att lyckas är det lika viktigt att vi skapar spets för elitkompetens som bredd för allmänhet. Vi tilltalas av Medleys professionella och beprövade metodik för att få fler i rörelse och tillsammans med vd Daniel Almgrens bakgrund inom elitidrott med bland annat fyra SM-guld i tiokamp blir de en perfekt partner för satsningen, säger Douglas Haeger-Carlén, ansvarig projektledare för GoCo Active, i en kommentar.

Läs också: Bilder: Ett år kvar tills Forskaren öppnar – så ser byggnaden ut nu

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev