Torsdag28.05.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Uthyrning

Lundbergs tecknar hyresavtal i Norrköping

Publicerad: 8 Februari 2012, 22:00

Fastighets AB L E Lundberg har tecknat hyresavtal med Systembolaget AB och Apoteket AB. Avtalet innebär att Systembolaget flyttar till kvarteret Tulpanen 18, mitt i kommersiella centrum i Norrköping City.


Ämnen i artikeln:

L E Lundberg

Fastighets AB L E Lundberg har tecknat hyresavtal med Systembolaget AB och Apoteket AB.

Avtalet innebär att Systembolaget flyttar till kvarteret Tulpanen 18, mitt i kommersiella centrum i Norrköping City. Avtalet omfattar 900 kvadratmeter och löper på 10 år. Inflyttning är beräknad till hösten 2013.

Avtalet med Systembolaget innebär att Apoteket Hjorten flyttar till nya lokaler i Lindens köpcentrum, med egen entré mitt emot Systembolaget. Ett hyresavtal är tecknat med Apoteket AB som innebär en flytt av verksamheten under april 2012. Avtalet omfattar 250 kvadratmeter och löper på 5 år.

Lundbergs har även tecknat avtal med Apoteket AB om ytterligare ett apotek som under september 2012 flyttar in i Spiralen köpcenters nya entré mot Drottninggatan. Avtalet omfattar 240 kvadratmeter och löper på 5 år.

Källa: Pressmeddelande Lundbergs

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

L E Lundberg

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.