Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

Logicenters hyr ut till DKI

Publicerad: 27 april 2018, 06:55

Bild: Logicenters

I början av 2017 förvärvade Logicenters en fastigheten i Köge hamn, i Danmark. I samband med köpet påbörjades arbetet med att bygga ut fastigheten och utveckla en ny distributionscentral för den blivande hyresgästen DKI. Nu flyttar DKI in i fastigheten på en total yta om 43240 kvadratmeter.


Ämnen i artikeln:

Logicenters

– Den här flytten är ett viktigt steg för oss och med den nybyggda delen har vi goda möjligheter att fortsätta utveckla vår verksamhet. För oss är det viktigt att arbeta långsiktigt med våra partners, vilket är en av anledningarna att vi valde att jobba med Logicenters. Vi ser fram emot att nu kunna nyttja vårt nya, mer moderna centrallager, säger Preben Borregaard, styrelseordförande för DKI Logistics A/S.

Byggnationen lade till en yta om 12140 kvadratmeter till fastighetens befintliga 31000 kvadratmeter. Utvecklingen av fastigheten gjordes tillsammans med Dansk Halentreprise A/S.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Logicenters

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.