måndag27 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Uthyrning

Logicenters hyr ut 20 000 kvm logistik vid E18

Publicerad: 14 mars 2023, 06:48

På måndagen invigdes apotekskedjan Kronans nya lager i Enköping Företagspark. Från höger Dan Adolfsson, logistikchef Kronans Apotek, Mats Flodin, kommunfullmäktige Enköping och Erik Sjögren, vd Kronans Apotek.

Logicenters hyr ut 20 000 kvadratmeter logistik i Enköping till Kronans apotek, som flyttade in på måndagen. Det framgår av ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

SvepetLogicentersEnköping

Mårten Arvidsson

marten.arvidsson@bonniernews.se


De två parterna tecknade kontrakt om utveckling av en logistikanläggning redan 2021. Sedan dess har Logicenters uppfört huskroppen som ligger i Enköpings Företagspark alldeles intill E18 och riksväg 55. Fastigheten är utvecklad för att kunna ta emot krävande gods med hög säkerhet.

Och på måndagen var det dags för hyresgästen Kronans Apotek att flytta in på de 19 710 kvadratmetrarna logistikyta. Vid en liten ceremoni klipptes bandet av Dan Adolfsson, logistikchef Kronans Apotek, Mats Flodin (M), kommunfullmäktige Enköping och Erik Sjögren, vd för Kronans Apotek.

Läs också: Tonen från hyresgästerna hårdnar – allt fler lokaler sägs upp

Fastighetens totala yta uppgår till 27 540 kvadratmeter vilket innebär att det är möjligt för Kronan att ytterligare expandera den förhyrda ytan.

– Vi är glada över att välkomna Kronans Apotek till deras nya och toppmoderna anläggning i Enköpings Företagspark. Det är ett expansivt företag och vi har bemött kundens specifika krav och anpassat fastigheten efter just deras behov. Logicenters ser fram emot ett långsiktigt samarbete där vi varit med och lagt grunden för Kronans resa framöver, säger Fredrik Nygren, Commercial Managers på Logicenters, i en kommentar.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev