fredag22 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Uthyrning

Logicenters bygger ut fastighet på Själland

Publicerad: 15 augusti 2023, 07:49

Logicenter bygger ut en av bolagets fastigheter i Greve, Danmark. Illustration: Logicenters

Logicenters bygger ut en logistikfastighet i danska Greve med 9 700 kvadratmeter åt den expanderanade hyresgästen Godshotel.

Ämnen i artikeln:

SvepetLogicenters

Mårten Arvidsson

marten.arvidsson@bonniernews.se


Den aktuella fastigheten i Greve på Själland har uppförts i två etapper sedan 1997 och omfattar idag cirka 30 000 kvadratmeter. Nu har NREPS logistikfastighetsbolag Logicenters på uppdrag av hyresgästen Godshotel beslutat att bygga ut fastigheten med ytterligare 9 700 kvadratmeter, ett projekt som beräknas vara färdigställt under sista kvartalet 2024.

Läs också: NREP med 42 miljarder på fickan: "Vi ska investera grönt"

Orsaken till utbyggnaden är enligt ett pressmeddelande att behoven och tillväxten hos logistikaktören Godshotel, som flyttade in i fastigheten 2020, kräver större lokaler.

– Vi är väldigt glada att expandera ännu mer i Greve. Logistikområdet har ett attraktivt läge på Själland med en perfekt närhet till E20. Detta är tredje gången som fastigheten byggs ut och vi är säkra på att det kommer stärka Godshotels möjligheter att bedriva en effektiv logistikverksamhet, säger Thomas Petersen, Commercial Manager på Logicenters Danmark, i en kommentar.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev