Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

Läkarmottagning flyttar in på nya mötesplatsen Scandinavian XPO

Publicerad: 19 augusti 2020, 07:30

Din Doktor expanderar genom att under sommaren 2020 öppna en ny mottagning i nya specialanpassade lokaler i mötesarenan Scandinavian XPO i Arlandastaden.

Foto: Scandinavian XPO / Sara Johansson

Den nya mötesarenan Scandinavian XPO som håller på att växa fram i Arlandastaden har fått in en vårdcentral och läkarmottagning som hyresgäst.


Ämnen i artikeln:

Arlandastad holdingScandinavian XPO

Det är Sigtuna kommuns största vårdcentral och läkarmottagning Din Doktor som expanderar genom att öppna en ny mottagning i nya specialanpassade lokaler i den nya mötesarena som Arlandastad Holding utvecklar i Arlandastaden under namnet Scandinavian XPO. 

Läs även: Här byggs nytt mötescenter vid Arlanda

– Det känns bra att vi nu har öppnat Din Doktors nya lokal, speciellt i tider som dessa. Vårdcentralen har fått en strategisk placering på markplan med egen ingång från parkeringen och lokaler som underlättar möjligheterna till ett säkert besök för vårdcentralens vårdtagare. Samtidigt säkrar vi upp ett framtida ökat behov av vård i ett så expansivt område som Arlandastaden, berättar Dieter Sand, vd på Arlandastad Holding i ett pressmeddelande.

Läs även: FILM: Se hur nya mötescentret växer fram vid Arlanda

Den nya vårdcentralen slog upp portarna under sommaren.

Foto: Sara Johansson

Scandinavian XPO byggs där truckstoppet Eurostop tidigare låg. Området ligger i Sigtuna kommun.

Illustration: Scandinavian XPO

Mer om Scandinavian XPO

Scandinavian XPO öppnar som mötesplats hösten 2020 med 40 000 kvadratmeter innehållande tre stora evenemangshallar, konferensrum, hotell, restauranger och vårdcentral.

Scandinavian XPO kallar sig ”Nordens mest centrala mötesanläggning” på grund av närheten till Arlanda flygplats som gör att besökare kan nå Skandinaviens huvudstäder inom en timmes radie.

Andreas Jennische

Nyhetschef

andreas.jennische@fastighetsnytt.se

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.