tisdag6 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Uthyrning

Läkarmottagning flyttar in på nya mötesplatsen Scandinavian XPO

Publicerad: 19 augusti 2020, 07:30

Din Doktor expanderar genom att under sommaren 2020 öppna en ny mottagning i nya specialanpassade lokaler i mötesarenan Scandinavian XPO i Arlandastaden. Foto: Scandinavian XPO / Sara Johansson

Den nya mötesarenan Scandinavian XPO som håller på att växa fram i Arlandastaden har fått in en vårdcentral och läkarmottagning som hyresgäst.

Ämnen i artikeln:

Arlandastad holdingScandinavian XPO

AJ


Det är Sigtuna kommuns största vårdcentral och läkarmottagning Din Doktor som expanderar genom att öppna en ny mottagning i nya specialanpassade lokaler i den nya mötesarena som Arlandastad Holding utvecklar i Arlandastaden under namnet Scandinavian XPO. 

Läs även: Här byggs nytt mötescenter vid Arlanda

– Det känns bra att vi nu har öppnat Din Doktors nya lokal, speciellt i tider som dessa. Vårdcentralen har fått en strategisk placering på markplan med egen ingång från parkeringen och lokaler som underlättar möjligheterna till ett säkert besök för vårdcentralens vårdtagare. Samtidigt säkrar vi upp ett framtida ökat behov av vård i ett så expansivt område som Arlandastaden, berättar Dieter Sand, vd på Arlandastad Holding i ett pressmeddelande.

Läs även: FILM: Se hur nya mötescentret växer fram vid Arlanda

Bild 1/2  Den nya vårdcentralen slog upp portarna under sommaren. Foto: Sara Johansson

Mer om Scandinavian XPO

• Scandinavian XPO öppnar som mötesplats hösten 2020 med 40 000 kvadratmeter innehållande tre stora evenemangshallar, konferensrum, hotell, restauranger och vårdcentral.

• Scandinavian XPO kallar sig ”Nordens mest centrala mötesanläggning” på grund av närheten till Arlanda flygplats som gör att besökare kan nå Skandinaviens huvudstäder inom en timmes radie.

 

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev