Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

Kungsleden hyr ut i Värtahamnen

Publicerad: 6 december 2018, 08:49

Bild: Kungsleden

Kungsleden hyr ut till Vision i fastigheten Rotterdam 1 i Värtahamnen, Stockholm. Lokalen omfattar cirka 3300 kvadratmeter. I samband uthyrningen är 9400 kvadratmeter av fastigheten uthyrd, vilket uppgör 50 procent av den totala ytan.


Ämnen i artikeln:

Kungsleden FastigheterVärtahamnen

Kungsleden hyr ut till Vision i fastigheten Rotterdam 1 i Värtahamnen, Stockholm. Lokalen omfattar cirka 3300 kvadratmeter.

Bolaget utvecklar fastigheten Rotterdam 1 till “The Rotterdam District” och under början av 2019 påbörjas ombyggnationen av entréer och fasad. I samband uthyrningen till Vision är 9400 kvadratmeter av fastigheten uthyrd, vilket uppgör 50 procent av den totala ytan. Den årliga hyresvolymen uppgår till cirka 28 miljoner kronor.

– Värtahamnen kommer få en helt ny skepnad under de kommande åren och det ligger helt i linje med Kungsledens vision om att skapa attraktiva och hållbara platser som berikar människors arbetsdag. Vi är glada över att våra hyresgäster vill vara med oss på denna spännande resa, säger Christina Lindblom, marknadsområdeschef på Kungsleden.

Redaktionen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.