Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

Kungsleden hyr ut i Malmö - avtal för 4200 kvadratmeter

Publicerad: 18 januari 2022, 11:02

Foto: Kungsleden

Kungsleden, numera ett dotterbolag till Castellum, har tecknat ett hyresavtal för både lager- och kontorsyta i fastigheten Holkyxan 6 i Malmö. Ny hyresgäst är Gräsvårdsmaskiner AB.


Ämnen i artikeln:

KungsledenCastellumMalmö

Uthyrningen avser totalt 4212 kvadratmeter, varav 650 kvadratmeter för kontor och 3563 kvadratmeter för lagerlokaler. Avtalet löper på i 3,5 år och inflyttningen sker under första och andra kvartalet 2022. 

I och med uthyrningen är fastigheten nu uthyrd till 90 procent.

– Det känns väldigt bra att kunna erbjuda både lokaler och läge som så väl passar GVMs utvecklingsbehov, säger Ulrica Sjöswärd, Regionchef Göteborg/Malmö på Kungsleden, i bolagets pressmeddelande. 

Läs även: LISTA: Största affärerna rekordåret 2021

Gräsvårdsmaskiner AB är i dag en av de ledande marknadsaktörerna inom den professionella grönytebranschen i landet och finns i nuläget på fyra orter runtom i Sverige, däribland Malmö.

– Fastigheten på Bronsyxegatan 13 fann vi vara ett bra alternativ baserat på den kravprofil vi hade satt upp som innehöll krav på både god intern och extern logistik, kommenterar Jon Fundahn, vd på Gräsvårdsmaskiner AB, i pressmeddelandet.

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

KungsledenCastellumMalmö

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.