Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

Kungsleden hyr ut i Hagastaden

Publicerad: 14 juni 2018, 12:15

Bild: Sweco

Kungsleden hyr ut till Covendum i fastigheten Blästern 14 i Hagastaden, Stockholm. Avtalet löper på i 12 år och har ett totalt hyresvärde på 300 miljoner kronor.


Ämnen i artikeln:

Kungsleden FastigheterHagastadenConvendum

Lokalen omfattar 5500 kvadratmeter.

– Vi välkomnar Convendum som ny hyresgäst till Kungsleden. Convendums framgångsrika co-workingkoncept kommer samlokaliseras med Nobis nya hotell och skapa en ny destination i Stockholm – en oas i staden – för hotellgäster, företag, grannar, andra stockholmare och turister, säger Biljana Pehrsson, vd på Kungsleden.

Hela kvarteret går nu igenom en total renovering och byggs om till både hotell och kontorsytor. Inflyttning är planerad till början av 2020.

– Vi etablerar ett åttonde center i Stockholm i form av en hel fastighet på ett mycket intressant läge, dessutom samlokaliserat med nya Nobis Hotel vilket ger ett mycket starkt serviceutbud för våra medlemmar och hyresgäster, säger Håkan Jeppsson, vd på Convendum

Redaktionen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.