Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

Kungsleden hyr ut 4 600 kvadratmeter

Publicerad: 19 oktober 2016, 08:30

Kungsleden AB har tecknat fyra nya hyresavtal. Dels med Incoord i Danderyd samt tre olika hyresgäster om totalt cirka 2 000 kvadratmeter på Kungsholmen.


Ämnen i artikeln:

Kungsleden Fastigheter

Kungsleden AB har tecknat fyra nya hyresavtal. Dels med Incoord i Danderyd samt tre olika hyresgäster om totalt cirka 2 000 kvadratmeter på Kungsholmen.

Kungsleden hyr ut till  installationskonsult Incoord på 2 568 kvadratmeter kontorsyta i fastigheten Trekanten 5 i klustret Danderyd Kontor.  Hyreskontraktets längd är fyra år och tillträde är den 1 april 2017.

Kungsleden har även tecknat avtal med tre olika hyresgäster om totalt cirka 2 000 kvadratmeter i fastigheten Lustgården 12 på Warfvinges väg 31 samt Strandbergsgatan 12 på Västra Kungsholmen i Stockholm.

Restaurang- och caféoperatören Matdistriktet har tecknat avtal om att hyra cirka 700 kvadratmeter.  Övriga nya uthyrningar i Lustgården 12 är 1 774 kvadratmeter i ett femårigt hyresavtal till rekryteringsföretaget Framtiden som sedan tidigare har kontor i Lustgården 12 och nu behövde utöka sin yta med cirka 1 000 kvadratmeter. Samt 327 kvadratmeter i ett femårigt hyresavtal till Helenius Ingenjörsbyrå AB.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Kungsleden Fastigheter

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.