lördag4 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Uthyrning

Kungsleden gör tre uthyrningar i Västerås

Publicerad: 1 juli 2016, 11:35

Mimerområdet

Kungsleden AB gör uthyrningar om drygt 3 400 kvadratmeter till Tyréns och Västerås stad i Mimerområdet samt till Björnbetong i Finnslättens industriområde.

Ämnen i artikeln:

Västerås

Kungsleden AB gör uthyrningar om drygt 3 400 kvadratmeter till Tyréns och  Västerås stad i Mimerområdet samt till Björnbetong i Finnslättens industriområde.

Uthyrningarna avser cirka 700 kvadratmeter till teknikkonsultföretaget Tyréns samt cirka 700 kvadratmeter till Västerås stad, båda i Mimerområdet (fastigheten Mimer 5). Dessutom hyrs nästan 2 000 kvadratmeter ut i Finnslättens industriområde, fastigheten Västerås 3:85,
till Björnbetong.

Lokalen som Tyréns ska hyra är en före detta industrilokal i fastigheten Mimer 5. Tyréns kommer att flytta in i november i nyrenoverade lokaler. Avtalet med Tyréns är på fem år och med en option på att hyra ytterligare 200 kvadratmeter.

Även Västerås stad, som sedan tidigare hyr av Kungsleden i Mimerområdet, har tecknat avtal på ytterligare lokaler. De hyr kontor om drygt 700 kvadratmeter i Mimer 5. Avtalet löper på tre år.

Kungsleden äger fyra fastigheter om totalt cirka 153 000 kvadratmeter i klustret Västerås City, som Mimerområdet är en del av.

I Kungsledens andra kluster i Västerås, Finnslättens industriområde, har det nybildade bolaget Björnbetong tecknat avtal om att hyra nästan 2 000 kvadratmeter verkstads-/industriyta i fastigheten Västerås 3:85.

Redaktionen

Källa: Kungsleden

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev