Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

Kontorshuset Epic är fullt uthyrd

Publicerad: 5 maj 2021, 11:50

Foto: Felix Sundback

Skanska har tecknat ett hyresavtal med livsstilsmärket Sproud i kontorshuset Epic, i Malmö. Kontorshuset är nu fullt uthyrd.


Ämnen i artikeln:

SkanskaMalmö

Kontorshuset Epic ligger på Universitetsholmen i centrala Malmö. Sedan tidigare sitter Verisure Innovation, Baker Tilly, Delphi, coworking-aktören Spaces, Web Manuals och Locali i huset. 

– Det känns fantastiskt att Sproud har valt att etablera sitt nya kontor i Epic. Sproud jobbar med hälsosamma och hållbara produkter vilket rimmar väl både med Epic och hur vi jobbar på Skanska. De kommer att få en lokal precis på kajen där jag tror de kommer trivas och samtidigt få plats för sin internationella expansion, säger Patrik Lundberg, Marknadsansvarig, Skanska Öresund, i bolagets pressmeddelande. 

Sproud är ett Malmöbaserat förtag som fokuserar på hållbar innovation inom växtbaserad dryck. Den nya lokalen blir bolagets huvudkontor. 

– Vi befinner oss i stark tillväxt och har sökt efter en lokal i en dynamisk del av Malmö, och det är just vad Epic erbjuder. Att hela huset dessutom andas hållbarhet var såklart extra viktigt för oss, säger Maria Tegman, vd på Sproud, i pressmeddelandet. 

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

SkanskaMalmö

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.