Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

Klövern och Kungsleden hyr ut till Eatery

Publicerad: 4 juli 2019, 09:08

Kungsleden gör om sin fastighet på Tegeluddsvägen 100. En av de nya hyresgästerna blir Eatery. Illustration: Kungsleden

Restaurang, konferens, festlokal och co-working står på tapeten när Eatery hyr in sig på två nya adresser i Stockholm.


Klövern och Kungsleden hyr ut varsin lokal i Stockholm till restaurang- och konferenskedjan Eatery.

En av de nya anläggningarna kommer att öppna i Klöverns fastighetskomplex, Kista Gate, i närheten av Eaterys nuvarande enhet i Nodhuset i Kista. Köksmästare och chef för båda enheterna blir Natasa Jansson. Öppning ska ske i augusti i år med ett kafé och två månader senare med en stor restaurang samt festlokal anpassad för upp till 300 personer.

– Maten kommer bland annat att vara koreanskinspirerad då det finns ett sådant önskemål från företaget Samsung som är en stor arbetsgivare i fastigheten, säger säger Martin Sandgren,
styrelseordförande och en av ägarna till Eatery i ett pressmeddelande.

Den andra nyöppningen sker i Kungsledens fastighet i korsningen Tegeluddsvägen/Lindarängsvägenkorsningen vid Gärdet. Här pågår en omvandling av fastigheten och Kungsledens ambition är att skapa ett kluster för en rad olika verksamheter.

Här planeras förutom restaurang även konferens samt co-working-ytor efter att lokalerna byggts om. Öppning väntas ske i april 2020.

Andreas Jennische

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.