Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

Klövern hyr ut till Avalanche Studios i New York

Publicerad: 13 juli 2021, 09:38

Klövern hyr ut till datorspelsutvecklaren Avalanche Studios i New York. Avtalet avser cirka 1370 kvadratmeter i projektfastigheten 1245 Broadway.


Ämnen i artikeln:

Klövern FastigheterNew York

Projektfastigheten 1245 Broadway är en modern kontorsbyggnad om totalt 23 våningar och ligger i hörnet av Broadway och 31st Street på Manhattan i New York. Fastigheten är Klöverns största pågående projekt och utvecklas tillsammans med GDS Development Management (GDSNY). 

– Vi är mycket glada över att kunna kommunicera att vi tecknat hyreskontrakt med Avalanche Studios Group i vårt pågående projekt, 1245 Broadway. Vi ser att uthyrningsmarknaden börjar återhämta sig väl i New York och vi förväntar oss ytterligare uthyrningar under året, säger Jens Andersson, finanschef på Klövern, i bolagets pressmeddelande. 

Hyresavtalet med Avalanche Studios löper på i fem år. Inflyttning väntas ske under det första kvartalet 2022. 

– Det perfekta läget, den härliga atmosfären och den attraktiva gestaltningen gjorde valet av vårt nya kontor i New York enkelt. Vi ser fram emot att flytta in, inspireras av vår omgivning och fortsätta att utveckla dataspel i världsklass, säger Jennie Wilund, COO på Avalanche Studios Group, i pressmeddelandet. 

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.