torsdag23 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Uthyrning

Klövern hyr ut till Avalanche Studios i New York

Publicerad: 13 juli 2021, 09:38

Klövern hyr ut till datorspelsutvecklaren Avalanche Studios i New York. Avtalet avser cirka 1370 kvadratmeter i projektfastigheten 1245 Broadway.

Ämnen i artikeln:

New YorkKlövern Fastigheter

Ajda Dzambic

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se


Projektfastigheten 1245 Broadway är en modern kontorsbyggnad om totalt 23 våningar och ligger i hörnet av Broadway och 31st Street på Manhattan i New York. Fastigheten är Klöverns största pågående projekt och utvecklas tillsammans med GDS Development Management (GDSNY). 

– Vi är mycket glada över att kunna kommunicera att vi tecknat hyreskontrakt med Avalanche Studios Group i vårt pågående projekt, 1245 Broadway. Vi ser att uthyrningsmarknaden börjar återhämta sig väl i New York och vi förväntar oss ytterligare uthyrningar under året, säger Jens Andersson, finanschef på Klövern, i bolagets pressmeddelande. 

Hyresavtalet med Avalanche Studios löper på i fem år. Inflyttning väntas ske under det första kvartalet 2022. 

– Det perfekta läget, den härliga atmosfären och den attraktiva gestaltningen gjorde valet av vårt nya kontor i New York enkelt. Vi ser fram emot att flytta in, inspireras av vår omgivning och fortsätta att utveckla dataspel i världsklass, säger Jennie Wilund, COO på Avalanche Studios Group, i pressmeddelandet. 

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev