Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

Klart: Första butikshyresgästen till Vildmannen 7

Publicerad: 17 oktober 2022, 05:40

Efter storbranden i Vildmannen 7, 2017, så står det nu klart att ett ikoniskt varumärke, Channel, blir första butikshyresgästen i fastigheten.

Foto: Philip Wallin

Chanel Fragrance and Beauty Boutique blir första butikshyresgäst i återuppbyggda Vildmannen 7.

Ämnen i artikeln:

SvepetHufvudstaden

Philip Wallin

philip.wallin@bbm.bonnier.se


Efter en total återuppbyggnad står nu Vildmannen 7 och Hufvudstaden redo att välkomna sin första butikshyresgäst. I Bibliotekstan, i hörnet Jakobsbergsgatan och Biblioteksgatan, kommer Chanel Fragrance and Beauty Boutique att flytta in under 2023.

Chanel Fragrance and Beauty Boutiques nya butikslokal är på cirka 100 kvadratmeter med stora skyltfönster mot både Jakobsbergsgatan och Biblioteksgatan.

– Återuppbyggnaden av Vildmannen 7 är en viktig pusselbit i vår fortsatta utveckling av Bibliotekstan och därför känns det roligt att få välkomna Chanel som första butikshyresgäst till fastigheten. Lyxvarumärket kommer att erbjuda en unik kundupplevelse med förstklassiga produkter i en inspirerande miljö och därmed även stärka Biblioteksgatan som levande mötesplats och affärsgata mitt i Bibliotekstan, kommenterar Emanuel Westin, chefaffärsutveckling butik, Hufvudstaden.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev