Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

IVG hyr ut i Barkaby

Publicerad: 19 juni 2014, 04:50

Newsec har på uppdrag av tyska IVG Institutional Funds tecknat ett sjuårigt hyresavtal med Granngården avseende 1 330 kvadratmeter i Barkaby Handelsplats.


Ämnen i artikeln:

TriuvaNewsec

Inflyttning sker under hösten 2014.

– Det känns mycket glädjande att kunna välkomna Granngården som hyresgäst till Barkaby Handelsplats. Granngårdens koncept ligger helt i linje med vårt arbete med att bredda och stärka utbudet och kommer att bli ett bra tillskott till butiksmixen, säger Johan Öhlund Lagerdahl, Asset Manager, IVG Insitutional Funds GmbH, i ett pressmeddelande.

Barkaby Handelsplats är beläget i Järfälla och omfattar cirka 150 000 kvadratmeter. Newsec förvaltar, på uppdrag av IVG Institutional Funds GmbH, två fastighetsbestånd i Barkaby Handelsplats sedan 2013. Fastighetsbestånden består dels av Stockholm Quality Outlet med ett 50-tal butiker och dels ett antal volymhandelsbyggnader där man återfinner bl a Jysk, Rusta, Lindex och Andys Lekland.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Newsec

Ämnen i artikeln:

TriuvaNewsec

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.