måndag27 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Uthyrning

Internationellt techbolag signar för 1 200 kvm i AMF:s Urban Escape

Publicerad: 14 juni 2022, 07:45

”I Stockholm finns en progressiv miljö där man är i framkant när det gäller nya trender och många välutbildade talanger”, säger Kelvin Ng, chef för Global business operations på Global Relay som flyttar in i Jenny Siverviks och AMF Fastigheters Urban Escape. Foto: AMF Fastigheter

Internationella it-tjänsteföretaget Globay Relay har skrivit avtal för ett kontor om 1 200 kvadratmeter i AMF:s Urban Escape i Stockholm CBD.

Ämnen i artikeln:

SvepetUrban EscapeAMF FastigheterStockholm

Philip Wallin

philip.wallin@bbm.bonnier.se


Ytterligare en innovativ aktör inom tech flyttar in i AMF Fastigheters kontorslokaler i kvarteret Urban Escape i Stockholm City. 

Det handlar om Global Relay som är en ledande it-leverantör av bland annat arkivering av elektronisk kommunikation, meddelandehantering, övervakning och informationsstyrning. 

Techbolaget, med rötter i Kanada, öppnar därmed sin första etablering på den nordiska marknaden. 

Colliers har agerat Global Relays rådgivare. 

Läs mer: Bildextra: Så blir Ikeas nya citykoncept i Gallerian 

Att Stockholm samlar talanger inom tech och utveckling har bidragit till valet att satsa på staden och Urban Escape, står det i ett pressmeddelande från AMF Fastigheter. 

– I Stockholm finns en progressiv miljö där man är i framkant när det gäller nya trender och många välutbildade talanger. Något som är viktigt för oss eftersom vi kommer att anställa ett hundratal mjukvaruutvecklare, ingenjörer och researchers, bland annat, i samband med att vi öppnar det nya kontoret, kommenterar Kelvin Ng, chef för Global business operations på Global Relay.

Läs mer: Ökat klimatavtryck för AMF som ändå bäddar för framtiden 

Företaget har sitt säte i Vancouver, Kanada, med övriga kontor i bland annat New York, London och Singapore. De flyttar in i Urban Escape nästa sommar.

– Etableringen är ytterligare ett kvitto på att det här är en av Stockholms mest attraktiva kontorsadresser som också står sig internationellt, kommenterar Jenny Sivervik, marknadsområdeschef City på AMF Fastigheter.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev