måndag27 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Uthyrning

Ikea öppnar planeringsstudio hos Diös i Skellefteå

Publicerad: 3 mars 2023, 10:33

Här i Diös fastighet Oxen 2 i Skellefteå öppnar Ikea en planeringsstudio sommaren 2023.

Foto: Pressfoto

Ikea öppnar ännu en butik för planering av inredning, den här gången i Diös fastighet i centrala Skellefteå. Det skriver fastighetsbolaget i ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

SvepetIkeaSkellefteå

Mårten Arvidsson

marten.arvidsson@bonniernews.se


De senaste åren har Ikea öppnat mindre butiker för planering och inköp av inredning runt om i landet. Bland annat har möbeljätten öppnat sådana hubbar i Lund, Norrköping och Göteborg – men många fler öppningar väntar runt knuten.

Nu har turen kommit till Skellefteå, där Ikea till sommaren öppnar ännu en butik enligt konceptet Planera och beställ i Diös fastighet Oxen 2 på Nygatan i centrala delen av tätorten. Just nu förbereder fastighetsbolaget den 124 kvadratmeter stora lokalen till att bli en modern citybutik.

Läs också: Nu spikas KPI: 100-tals miljoner på spel när hyrorna räknas upp

I höstas meddelade Diös att Ikea avser öppna en liknande butik i bolagets galleria i Luleå i slutet av mars 2023.

– Skellefteå är en marknad som fortsätter att utvecklas med ett starkt utbud. Det känns riktigt spännande att Ikea, med sitt starka varumärke, är med på den resan. Vi har haft en dialog under en tid och har nu hittat ett perfekt läge för denna etablering. Nu ser vi fram emot öppning i början av sommaren, säger Jenny Forssell, kommersiell förvaltare på Diös i Skellefteå, i en kommentar.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev