Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

Hyr ut till Caia på Biblioteksgatan

Publicerad: 1 mars 2021, 15:51

CAIA Cosmetics grundare Jesper Matsch, Vanessa Lindblad, Bianca Ingrosso och Mikael Snabb.

Foto: CAIA Cosmetics

Humlegården Fastigheter hyr ut till Caia Cosmetics på Biblioteksgatan 29 i Stockholm. Inflyttning sker 1 oktober 2021. Det meddelar bolaget i ett pressmeddelande.


Ämnen i artikeln:

Humlegården Fastigheter

– Vi är mycket glada över att få välkomna Caia Cosmetics till Humlegården. Samarbetet är ett bra exempel på vårt synsätt, där vi skräddarsyr lösningar för våra kunder. Vi vill göra Engelbrektsplan till en av innerstadens mest intressanta platser, och där är mixen av varumärken och kunder en otroligt viktig del, säger Anneli Jansson, Vd på Humlegården, i pressmeddelandet

Lokalerna, som omfattar knappt 700 kvadratmeter, kommer totalrenoveras och skräddarsys för Caia Cosmetics 15 anställda. Bland annat kommer en fotostudio på 150 kvadratmeter att installeras. I byggnaden finns det även tillgång till ett gym, reception, co-working och konferensrum samt cykel- och bilparkering.  

– Vi har besökt över 30 olika lokaler och säkert analyserat flera hundra online under de senaste nio månaderna. Vi vet att Humlegården har extremt höga ambitioner med hela huset och vet att de kommer göra det till en väldigt spännande mötesplats. Vi är verkligen supernöjda med hur Humlegården hanterat den här processen som gått på bara någon vecka, säger Jesper Matsch, Co-Founder CAIA Cosmetics, i pressmeddelandet. 

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Humlegården Fastigheter

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.