lördag3 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Uthyrning

Hyr ut i välkänd fastighet till nischad coworkingaktör

Publicerad: 28 mars 2023, 06:41

Frida Wijkström, affärsområdeschef Stockholm på Hufvudstaden. Till höger Orgelpipan 7 där The Works kommer att hyra lokaler.

Hufvudstaden hyr ut 2 500 kvadratmeter till The Works i Orgelpipan 7 i centrala Stockholm. Det skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

SvepetHufvudstadenCoworkingStockholm

Mårten Arvidsson

marten.arvidsson@bonniernews.se


Orgelpipan 7 är en klassisk fastighet med byggår 1964 som ligger i korsningen Klarabergsgatan och Vasagatan mitt i Stockholms city.

Nu har fastighetsägaren Hufvudstaden tecknat avtal med The Works, som är specialiserad på kostnadseffektiv coworking i fastigheter under utveckling, om förhyrning av 2 500 kvadratmeter lokaler.

Hufvudstaden skriver i pressmeddelandet att förhyrningen till The Works kommer att pågå så länge fastigheten utreds för planerade om- och påbyggnationer.

Läs också: Avslöjar: Hit flyttar Netflix – skriver rekordkontrakt

– The Works coworking-koncept passar in mycket bra nu när fastigheten Orgelpipan utreds för om- och påbyggnationer. Vi ser fram emot att få välkomna dem till oss, kommenterar Frida Wijkström, chef affärsområde Stockholm på Hufvudstaden.

I lokalerna på Klarabergsgatan, som hyresgästen tillträder den 1 april, kommer coworkingkonceptet att bestå av flexibla kontorslösningar där företag antingen kan hyra ett separat kontor eller ett eget kontorsrum där gemensamma ytor som kök, mötesrum och lounger delas.

Verksamheten beräknas kunna starta den 1 maj.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev