Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

tisdag18.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Uthyrning

Hyr ut i Kfem

Publicerad: 27 november 2014, 07:34

Newsec har för Vällingby Citys räkning tecknat avtal med Best of Brands om att flytta den nuvarande butiken till ett nytt tvåplansläge i Kfem.


Ämnen i artikeln:

NewsecVällingby

I den första etappen av den pågående ombyggnaden av Kfem flyttar Best of Brands flyttar in i en tvåplansbutik på cirka 1 000 kvadratmeter, och Stadium hyr 1 550 nya kvadratmeter.

– Best of Brands är, och har varit, en strategisk hyresgäst i Kfem sedan starten 2008. Även nu när huset byter profil från varuhus till klassisk galleria kommer dem, tillsammans med Stadium samt H&M som öppnar i april 2015, att utgöra ankarhyresgästerna, kommenterar Peter Appelgren, centrumchef Vällingby City, i ett pressmeddelande.

Utöver detta har även ett separat avtal tecknats om att flytta Best of Brands centrallager samt internethandel till Vällingby med start i mitten av 2015. Ytan, som är på cirka 800 kvadratmeter, ligger ovanför det övre butiksplanet och har tidigare varit gemensamma personalutrymmen, kontor och lager för butikerna.

Vällingby City har en total lokalyta om cirka 70 000 kvadratmeter och ägs av Svenska Bostäder.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Newsec

Ämnen i artikeln:

NewsecVällingby

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.