Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

lördag08.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Uthyrning

Hyr ut 30 000 kvadrat i Göteborg

Publicerad: 4 oktober 2017, 12:49

Bild: Prologis.

Prologis har tecknat nya hyresavtal i Göteborgsregionen omfattande totalt drygt 30 000 kvadratmeter. Bland annat har ett nytt avtal tecknats med GöteborgsOperan.


Ämnen i artikeln:

PrologisFastighetsmarknaden i Västsverige

Operan tecknar avtal i logistikparken Prologis Gothenburg Park II för rekvisita, dekor och kulisser. Totalt hyr man knappt 9 000 kvadratmeter.

I och med uthyrningen till GöteborgsOperan återstår 5 000 kvadratmeter innan parkens två första byggnader om totalt 37 000 kvadrameter är fullt uthyrda.

För att möta den ökade efterfrågan på lagerlokaler i Göteborgsregionen planeras det även för ytterligare en logistikfastighet i Prologis Gothenburg Park II. Fastigheten kommer att ha en logistikyta på 20 000-25 000 kvadratmeter och planeras att stå färdig för inflyttning senare delen av 2018.

Utöver det har hyresavtal tecknats med DHL.

– Vi har höga ambitioner för vår fastighetsportfölj och kommer att leta efter ytterligare möjligheter att öka vår närvaro i Sverige, säger Bram Verhoeven, senior vice president och regionchef, Prologis Benelux/Norden.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.