Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

Hyr till Ebab i Globenområdet

Publicerad: 28 april 2017, 05:40

Klaus Hansen Vikström.

Foto: Fabege.

Fabege hyr ut 2 200 kvadratmeter kontorsyta till CM-bolaget Ebab i fastigheten Pelaren i Globenområdet. Avtalet löper på fem år och årshyran är 6,6 miljoner kronor.


Ämnen i artikeln:

Fabege FastigheterEbab FastighetsutvecklingGloben

Fabege hyr ut 2 200 kvadratmeter kontorsyta till CM-bolaget Ebab i fastigheten Pelaren i Globenområdet. Avtalet löper på fem år och årshyran är 6,6 miljoner kronor. Innan Ebab har Stokab tecknat ett avtal om hyra i fastigheten och enligt ett pressmeddelande från Fabege är huset i det närmaste fullt uthyrt.

– Vi ser ett klart ökat intresse för den södra sidan, vilket vi som stadsdelsutvecklare tycker är positivt för det skapar en bra balans i staden. Tack vare att starka varumärken hittar söderut kommer den positiva utvecklingen av ökad service, tätare kollektivtrafik och innerstadskänsla att fortsätta att utvecklas i snabb takt, säger Klaus Hansen Vikström, vice vd och affärsutvecklingschef på Fabege, i en kommentar.

Sverrir Thór

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.